DraagbaarStopcontact.nl | Passie voor mobiele elektriciteit! +31 6 26 03 65 96

Heel fijn voor onderweg: powerbank en telefoonstandaard in één

Soms zijn uitvindingen zo logisch dat je je afvraagt: waarom heb ik nog niet eerder een telefoonstandaard voorbij zien komen die tegelijk ook een powerbank is? 

Ik zat onlangs weer eens in het vliegtuig (mit wifi!) en was aan het genieten van een serie binge-sessie op mijn telefoon. Ik had op een gegeven moment nog maar weinig batterij en de stoelen beschikten niet over stopcontacten. De kramp in mijn hoofd van het schuin naar beneden kijken was ook aanzienlijk op een gegeven moment. En voordat het kritiek werd met de batterijduur die ik nog over had, legde ik mijn telefoon weg. En daarmee kwam het knagende gevoel dat altijd optreedt wanneer je een serie niet helemaal uit kunt kijken.

Met de Qingrx 2021 kun je al deze problemen in één klap oplossen. Een draagbare powerbank ontwerpen is niets wereldschokkends, maar een simpele combinatie van twee objecten om het leven van de (langeafstands)reiziger te verbeteren: een powerbank met een ingebouwde telefoonstandaard is wel heel fijn. Kijk voortaan comfotabel films en series terwijl je je telefoon oplaadt in plaats van hem leeg te maken.

De QingRX 2021 koop je hier via Amazon.

 

We horen graag uw mening

Laat een reactie achter

Draagbaar Stopcontact
Logo
Enable registration in settings - general